Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fényszóró polírozó szett

6.790 Ft
Menny.:db
Cikkszám: VRGG-731
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2022. december 06.

Leírás és Paraméterek

Fényszóró polírozó szett Q11 márkájú kimondottan fényszóró polírozásra alkalmas polírozó készlet, amellyel könnyen és profin felpolírozható a bemattult fényszóró.

A használata egyszerű és segítségképpen rengeteg videó is megtalálható a használatáról. A polirozást követően UV védő folyadékkal lehet tartósan csillogóvá tenni a lámpákat melyet szintén tartalmaz a szett!

Készlet tartalmazza:

1db tokmánybetéttel ellátott tépőzáras korongot.

1db maszkoló szalagot

2db 800-as csiszoló papírt

2db 1200-as csiszoló papírt

2db 2000-es csiszoló papírt

1 tubus fényszóró polírozó krémet

2db 3ml-es UV védő folyadékot.

1db applikátor szivacsot.

Használatához szükség lesz, egy akkumulátoros csavarozó/fúrógépre, vízre és tiszta árnyékos környezetre.

Olvassa el a használati útmutatót mielőtt neki kezdene a műveletnek:

1. Készítsük elő a szükséges szerszámokat, vizet, és a fényszóró polírozó szettet.

2. Mossuk le az autót és a lámpaburát, száradás után a csomagban található maszkoló szalag segítségével takarjuk le a lámpaburához közel eső festett karosszériarészeket.

3. Egyszerre csak egy lámpaburán dolgozzon!

4. Helyezze a fúrógépbe a fekete tépőzárral ellátott korongot, melyhez használja a csomagban található tokmányba beleillő rudazatot.

5. A csomagban talál 2db 2000-es, 2db 1200-as és 2db 800-as csiszolópapírt. Ebből a 800-ast helyezze az előbb használt tépőzárral ellátott korongra, úgy hogy ne lógjon le a felületről. Ellenőrizze, hogy megfelelően illeszkedik-e a korongra.

6. Egy szivaccsal áztassa vizezze be a kezelendő fényszórót majd alacsony sebességről indulva egészen közepes sebességig kezdje el megcsiszolni a lámpabura felületét. Egy helyben soha ne dolgozzon! A felületen folyamatos mozgást végezzen, különben jelentősen sérülhet vagy egyenletlen lehet a felület. A vizet folyamatosan pótolja a felületen. Ezzel a művelettel a régi lakkmaradványokat és a beégett szennyeződéseket távolította el. A kapott felület teljesen homályos.

7. Váltson át az 1200-as csiszoló papírra, majd ismételje meg a 6-os pontban leírtakat.

8. Most váltson a 2000-es csiszolópapírra, mellyel egyenletessé teszi a felületet.

9. A csomagban található narancssárga polír korongot helyezze rá a fekete tépőzáras korongra, majd nyissa kis a STEP 2-es kék csomagolású polír szert és egy keveset tegyen a narancssárga korongra. Ezt nyomja oda a lámpabura felületéhez és oszlassa el az anyagot, majd a fúrógépet bekapcsolva először lassú fordulaton, majd fokozatosan gyorsulva polírozza fel a lámpabura felületét. A felületen folyamatosan mozogjon és tartsa erősen, és a polírozandó felületről ne térjen le! Szükségszerűen pótolja a polír krémet és polírozzon a 9-es pont szerint, míg kielégítő nem lesz a felület.

10. A művelet befejeztével egy tiszta, száraz ronggyal törölje le a felületet, át is moshatja szivaccsal a fényszótó, de törölje szárazra.

11. A művelet befejeztével ismételje meg 5-10-es pontokban leírtakat a másik lámpaburán.

12. Nyissa ki a STEP 3 (fekete) UV védő folyadékot, majd a csomagban található applikátor (fehér korong alakú) szivaccsal vigye fel a védőréteget a már megpolírozott és megtisztított lámpaburákra. Az UV védő folyadék UV lámpa vagy napfény(UV) hatására szilárdul meg.

13. 24 óra teljes száradás után közlekedjen az autóval. Ha az autót hamarabb kezdi el használni, akkor fennáll a veszélye, hogy a kezelt felületre ragadnak különböző szennyeződések.